Voorkom inteelt en ontdek de verwantschap tussen honden in je vereniging

 
 
 

 

 

Hallo hondenliefhebber!

Hoe gezond is mijn ras? En hoe adviseer ik mijn leden van Maltezer Vereniging Nederland om de juiste dieren met elkaar te fokken? Dit zijn vragen waar iedere hondenvereniging mee speelt. De oplossing begint bij een goede administratie van alle dieren. 

Hoe gezond is mijn ras?
Verzamel alle gegevens van de honden en voeg de verplichte gezondheidstesten hieraan toe. Een online database zorgt ervoor dat je alle gegevens snel terug kan vinden. Nu kan je selecteren op dieren die gezond zijn en het ras daardoor sterk kunnen houden. 

Voorkom inteelt en verwantschap
Als hondenvereniging wil je zo min mogelijk inteelt in het ras. Het programma ZooEasy Online berekent automatisch de inteelt van de honden. Je kan ook proefstambomen maken. Hiermee bereken je vooraf wat het inteeltpercentage van de pups zal worden. De fokadviescommissie kan de gegevens over inteelt vergelijken met de gezondste dieren. 

Probeer ZooEasy Online 30 dagen gratis
ZooEasy Online geeft je het inzicht om een gezond en sterk ras te houden. Wij kunnen je gegevens van de Raad van Beheer ook inlezen in de database. Zo houd je de gegevens up to date, terwijl alle informatie veilig is afgeschermd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer ZooEasy Online nu            30 dagen gratis. Je kan al instappen vanaf 8 euro per maand.

Ik hoor graag hoe ik je kan helpen. Mail of bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek over jouw vereniging. Ik kijk uit naar je reactie.

Met vriendelijke groet,


Erik Reudink
Tel: 0598-49 21 05
Team ZooEasy
www.zooeasy.nl

Bezoek www.zooeasy.nl en begin je eigen online database vanaf € 8 per maand.

 

 

Our mailing address is:

ZooEasy

Oostermoer 9

9656 PE Spijkerboor (Dr)

 Netherlands

 

Copyright © 2015 ZooEasy, Alle rechten voorbehouden.