Gezelligheids Middag 15 mei.

Wat zijn we blij dat we onze welbekende

Gezelligheidsmiddag

weer kunnen organiseren zoals jullie van ons gewend zijn!

Het belooft weer een leuke middag te worden waar alle hondjes elkaar na lange tijd eindelijk weer kunnen zien en samen kunnen spelen. Ook de baasjes en vrouwtjes kunnen elkaar weer zien en gezellig bijpraten!

Natuurlijk is er ook weer van alles te doen.

Zo kunnen jullie bv terecht als jullie vragen hebben over bv verzorging oogjes, oortjes en tandjes.

wat te doen met de haartjes tussen de voetzooltjes?

Smelt jij ook als je een Maltezer met zo'n schattig strikje ziet? Dat komt dan goed uit! Op de Gezelligheidsmiddag kun je ook leren hoe je een "topknot" of te wel een mooi staartje met strikje bij je hondje kunt maken.

Daarna kun je ook meedoen met de middag-hondenshow, deze is speciaal voor de niet-fokkers. De hondjes zullen net als bij een officiële show gekeurd worden door een échte keurmeester, nl.

mevr. Runderkamp.

Zij wordt niet alleen tijdens de K.C.M maar óók 's middags bijgestaan door onze inmiddels vaste ringdames. De dames, of eigenlijk, inmiddels "onze" dames, zijn de dames van Cruysen, na de afgelopen jaren helemaal ingeburgerd bij onze K.C.M en Gezelligheidsmiddag.

Er is een spelletjeshoek voor de hondjes, waar je je samen met je hondje kunt vermaken met leuke spelletjes die je later thuis ook kunt doen.

Uiteraard hebben we ook onze welbekende Tombola met ook dit jaar weer geweldige prijzen!!!

Als je je Maltezertje extra wilt verwennen kun je ook dit jaar weer terecht van bij de kraam Doggydingshop van Germie. Ze neemt weer leuke spulletjes mee zoals mooie manden, riemen, speeltjes en strikjes. Ook voor verzorging spulletjes kun je er terecht zoals heerlijke geurende shampoo en conditioner, maar ook borstels, kammen enz.

Vorig jaar i.v.m. Corona moesten jullie vooraf jullie bestelling plaatsen, dat is aan beide zijden héél goed bevallen. Willen jullie dit jaar voor jullie hartendiefjes ook weer spulletjes? Dan graag weer bij voorkeur vooraf jullie bestelling te plaatsen of door te geven aan Germie. (zie advertentie elders in de blad)

Jammer genoeg kunnen we ook dit jaar geen lunch organiseren. Gelukkig is de keuken van S.C.C "De Helftheuvel" gewoon open en hebben zij een goede menukaart. Je kunt dus zelf ter plaatse een lekkere lunch samenstellen en die samen met de andere bezoekers van de Gezelligheidsmiddag in het restaurant nuttigen.

Ook niet leden zijn, natuurlijk van harte welkom!

Wil je ook naar de Gezelligheidsmiddag komen?

Aangezien Covid nog niet helemaal geweken is, kan dit jaar de deelname aan de Gezelligheidsmiddag, net zoals vorig jaar alléén via voorinschrijving. Je kunt je inschrijven via dit formulier  inschrijving  Dit geldt ook voor niet leden.

LET OP: dit is natuurlijk mits er geen nieuwe maatregelen worden ingesteld. - Hou de website en het Faceboek-account van de Maltezer Vereniging in de gaten voor eventuele aanpassingen. - Voor de K.C.M en de Gezelligheidsmiddag krijgt u nog een nieuwsbrief.

Dag indeling:

9.00 uur zaal geopend

10.00 uur aanvang Clubmatch

13.00 uur Gezelligheid middag

waar?

Cultureel centrum "De Helftheuvel"

Helftheuvelpassage 115

5224 AC, 's-Hertogenbosch

Voor info of vragen neem contact op met Wilma Rutten Telefoon 0642341489 of evenementen@maltezervereiging.nl