Gezelligheidsdag.


Op 6 mei a.s. wordt er een Gezelligheidsdag gehouden. Ook deze keer is er gekozen de Gezelligheidsdag te combineren met de Kampioenclubmatch. Daardoor komt het er iets anders uit te zien dan u gewend bent.

's Ochtend wordt nl. eerst de KCM gehouden; na de lunch gaan we verder met de Gezelligheidsmiddag. Wij gaan er ook nu vanuit dat de Gezelligheidsmiddag druk wordt bezocht, waarbij ook niet-leden met een Maltezer van harte welkom zijn.

Als bezoeker bent u ook van harte welkom bij de Kampioenclubmatch die al om 10.00 uur begint. Meedoen met een Maltezer met stamboom, mits in showconditie, is echter alleen mogelijk als u uw Maltezer heeft ingeschreven. Als bezoeker krijgt u een goede indruk hoe het e.e.a. verloopt tijdens een show. Onder het genot van een kopje koffie kunt u genieten van ons mooie ras dat vakkundig wordt tentoongesteld en gejureerd.


Ook dit keer kunt u uw hondje opgeven voor een keuring, waarbij u met uw hondje in de gelegenheid wordt gesteld uw hondje te showen, zoals dat ook bij nationale en internationale shows gebeurt. U loopt een rondje, het hondje wordt op de tafel betast en er wordt ook gevraagd naar de leeftijd. Een ideale gelegenheid uw hondje alvast te laten wennen als u van plan bent aan deze shows mee te doen. Een en ander geschiedt natuurlijk in een gemoedelijk sfeer. We willen zeker geen hondjes afschrikken. De hondjes krijgen ver volgens een keurverslag en een feestelijk aandenken . Bij voldoende deelnemers wordt er ook een zogenaamde hond-kind-show gehouden. Hierbij mogen kinderen, al dan niet verkleed, met een hondje in de ring showen. Alle kinderen krijgen een aandenken.

In de speciaal gemaakte speelhoek gaat Kirsten leuke spelletjes doen , zoals; snoepjes zoeken, spelen in de ballenbak en lopen over de hindernisbaan. Zij zal ook een korte demonstratie Doggy Dance geven met haar hondje Dushi.

De “Doggy Ding Shop” is ook weer aanwezig. Daar kunt u allerlei leuke dingen kopen zoals strikjes, mandjes, speeltjes en verzorgingsproducten. Voor vragen over vachtverzorging kunt u daar ook terecht. Uw Maltezer wordt, indien u dit wilt, vakkundig gekamd en van een strikje voorzien.

De bingo/tombola ontbreekt niet. Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen Tussen de middag wordt er een heerlijke lunch geserveerd met een glaasje brandewijn en de keuze uit meerdere luxe broodjes en beleg.

 

 

De Gezelligheidsdagwordt gehouden op onderstaand adres:

 

SCC "De Helftheuvel"

Helftheuvelpassage 115

5224 AC 's-Hertogenbosch

 

 

Dagindeling:

  •     10.00 uur Zaal open voor bezoekers
  •     Opening en aanvang keuringen KCM
  •     12.15 uur Lunch
  •     13.00 uur Start Gezelligheidsmiddag

 

 

Voor de opgave van de lunch en/of vragen: s.v.p. contact opnemen met Wilma Rutten

Telefoon nr. 06-42341489

evenementen@maltezervereniging.nl of aanmelden via de website 

Graag vóór 15 April a.s. 

De kosten voor de lunch zijn € 12,50 per persoon 

Kinderen € 5,00 p.p. 

 

Dit bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL61 INGB 0000 352002

 t.n.v. Maltezer Vereniging Nederland onder vermelding van opgave lunch GHD.

 

Lunch vol is vol!!!!!!

 

De keuken is open en u kunt daar ook gebruik van maken om zelf iets te nemen.

 

Wij attenderen u erop, dat u ervoor dient te zorgen dat uw Maltezer vrij is van vlooien en dat hij/zij voldoende is gevaccineerd. Wij vragen u hiervoor het inentingsboekje mee te nemen, zodat dit op verzoek kan worden getoond.